specialist-service-icon-200x200

Sherbimet

Shërbimet që Z.Mamir HODO ofron :
Ekspertizë të Aksidenteve Rrugore, Projektime & Zbatime në fushën e inxhinierisë mekanike dhe trafikut, Vleresues dëmesh në sigurime gjithashtu, Konsulence tekniko-ekonomike në transport, Drejtim teknik për transport ndërkombetar mallrash & udhëtarësh, Vlerësim të pasurisë së paluajteshme, Ekspertiza për, Siguri në Punë, Indetifikimi i Biznesit…..

Untitled-2

Animacione 3D

Animacioni i aksidenteve rrugore siguron një pamje dinamike 3D të ngjarjes- shpejtësisë – pozicionit të të gjitha automjeteve dhe/ose këmbësorëve.
Z.Mamir HODO njohës shumë i mirë i : Virtual Crash Usa-3, Internet, Multimedia, Paketa Xpert mund të krijojnë animacione 3D që duken si pamje filmike të aksidenteve apo ngjarjeve të ndryshme duke e bërë më të thjeshtë analizimin e aksidenteve rrugore …

icon_pencil_white

Blog

2018 ka nisur keq për sa i përket aksidenteve rrugore. Instituti i Statistikave raportoi se një janar të këtij viti u regjistruan 134 aksidente rrugore, nga 119 aksidente të ndodhur në Janar 2017, duke u rritur me 12,6 %.Per kete nderyhrja e eksperteve te aksidenteve rrugore eshte bere mese e nevojshme .Z .Mamir HODO eksperienc mbi 20-vjeçare ofron kosulencen dhe sherbimin e duhur …..

Kush jam une?

Edukimi i grupmoshave per respektimin maksimal te rregullave te qarkullimit rrugor.
Veprimi ne praktike per permiresimin e qarkullimit rrugor meqellim arritjen e nivelit te larte ne zbatimin e  rregullave te qarkullimit ne rruge ne nivelin e vendeve europiane.
Auditime gjate fazes se projektimit , ndertimit  si dhe inspektimet gjate funksionimit te rrjetit rrugor ne rruget Urbane, interurbane, lokale, autostradat perfshire dhe rruget te cilat jane pjese e rrjetit kryesor te Europes, per menaxhimin sa me te mire te sigurise rrugore , ne segmentet me perqendrim te larte te aksidenteve , pjese te rrjetit rrugor te hapura per trafikun , ku per nje periudhe tre vjecare ka patur nje numer te larte te aksidenteve fatale ne perpjestim me rrjedhen e trafikut. Inspektime te sigurise rrugore….

Animacione dhe simulime

Animacioni i aksidenteve rrugore siguron një pamje dinamike 3-D të ngjarjes- shpejtësisë – pozicionit të të gjitha automjeteve dhe / ose këmbësorëve. Këto trajektore janë inkorporuar në një skemë 3D të skenës së aksidenteve ose një imazh satelitor të Google Earth ose një kombinim i të dyjave. Rezultatet mund të shihen në kohë reale ose në lëvizje të ngadalshme. “Kamerat” mund të vendosen në çdo vend brenda ose mbi skenën e aksidentit të animacionit, përfshirë bashkangjitur me objekte lëvizëse dinamike (si brenda AUTOMJETIT). Me këtë aftësi mund të demonstrohet pikëpamja e shoferëve, udhëtarëve, këmbësorëve ose dëshmitarëve okularë. Ose pamje të thjeshta statike të planit nga lart . Rezultatet mund të jenë rivendosjet shumë të fuqishme të përplasjes ose incidentit nga perspektiva të ndryshme. 

AKT – RIEKSPERTIMI AUTOTEKNIK

0927a232-0939-4690-a84f-da493156f8d0

Aksidenti nga përplasja e një autoveture me një këmbësor.
Hyrje:

Me 2014 rreth orës 21:30, në aksin rrugor Maminas-Manzë-Gjiri i Lalzit , pikërisht në afërsi të fshatit Bilalas të Maminasit, shtetasi  XX duke drejtuar mjetin tip ”Mercedes Benz” autoveturë me targa ‘xx’ është përfshirë në një aksident me këmbësorin shtetasin YY dhe më pas e ka dërguar atë në Spitalin Ushtarak Tiranë.

Shoqata: "Byroja Inxhinierike Eksperteve Profesionist te Sigurise Rrugore , Aksidenteve dhe Vleresimeve ne Transport"

Edukimi i grupmoshave per respektimin maksimal te rregullave te qarkullimit rrugor.
Veprimi ne praktike per permiresimin e qarkullimit rrugor meqellim arritjen e nivelit te larte ne zbatimin e rregullave te qarkullimit ne rruge ne nivelin e vendeve europiane.
Auditime gjate fazes se projektimit , ndertimit si dhe inspektimet gjate funksionimit te rrjetit rrugor ne rruget urbane, interurbane, lokale, autostradat perfshire dhe rruget te cilat jane pjese e rrjetit kryesor te Europes, per menaxhimin sa me te mire te sigurise rrugore, ne segmentet me perqendrim te larte te aksidenteve , pjese te rrjetit rrugor te hapura per trafikun, ku per nje periudhe tre vjecare ka patur nje numer te larte te aksidenteve fatale ne perpjestim me rrjedhen e trafikut. Inspektime te sigurise rrugore me qellim gjetjen e defekteve per arsye te sigurise, qe kerkojne punime te mirembajtjes. Lexo me shume

Vleresues demesh ne sigurime

Vlerësues i liçensuar i dëmeve materiale (motorike dhe të pronës) me nje eksperience shumevjecare dhe i licensuar. Lexo me shume…

FileDownload (4)

Vleresim te pasurise se paluajteshme

Vlerësimi i pronës: është një përllogaritje e vlerës së pronës sipas të dhënave të caktuara, e përcaktuar nga një vlerësues profesionist i kualifikuar. Lexo me shume..

KENI PYETJE? NE JEMI KETU PER T'JU NDIHMUAR!